A Magyar Izomdisztrófia Társaság hivatalos honlapja.
Regisztráció
Ha Ön olyan orvos, aki honlapunk témájába vágó szakterületen praktizál, kérjük, orvosként regisztráljon! A regisztráció során a praxisáról is megadhat adatokat (helyszín, szakterület, bemutatkozás stb), így látogatóink könnyen Önre találhatnak.

Ha kéri tagfelvételét Egyesületünkbe, kérjük, jelezze azt a megfelelő rovatban. A hivatalos taggá válás a következő Közgyűléskor lép érvénybe, a tagi regisztrációval járó plusz funkciók azonban rögtön elérhetők lesznek.

Az Apróhirdetés és a Kérdések-Válaszok rovat használatához nem szükséges regisztrálnia.

Mely adataim lesznek nyilvánosak? Az űrlapokat érdemes részletesen kitölteni, ez biztosítja, hogy betegek/hozzátartozók és orvosok könnyen egymásra találjanak. Rendszerünkben minden adatra (a fiktív felhasználónév kivételével) megadható, hogy teljesen nyilvános legyen, vagy csak a többi regisztrált tag számára legyen látható.

Adatvédelem: A regisztráció által az angyalszarnyak.hu birtokába került adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, és a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvények betartásával kezeljük.
 
Regisztráció típusa:
Igényelt felhasználónév:
Email-cím:
Az email-címem megjelenhet az oldalon:
Jelszó:
Jelszó újra:
Biztonsági kód: (kilencszázhetvenkettő - ezt írja be számokkal!)
 
Kérem tagfelvételemet: igen
A hivatalos tagsággal járó jogok és kötelezettségek a regisztráció pillanatától érvényesek. A portálon az ezzel járó előnyök a következők:
- képfeltöltés a személyes adatlapon;
- érintettség (betegségek) megjelölése a személyes adatlapon;
- szereplés az Egyesületünk tagjai menüpontban lévő listában.
 
 
 
 
Várjuk jelentkezését
 
© Magyar Izomdisztrófia Társaság, 2009, minden jog fenntartva.