A Magyar Izomdisztrófia Társaság hivatalos honlapja.
Alapító okirat
1. Levél az olvasóhoz
2. Levél az olvasóhoz
2. Levél az olvasóhoz
Kedves Mindannyian! Ha van bármi jó az izomdisztrófiában, (nem sok ilyet lehet találni), akkor az az, hogy általában nem érinti az értelmi képességeket, sőt. Tagjaink között kiemelkedő értelmi képességű, főiskolát, egyetemet végzett érintett fiatal és már nem olyan fiatal férfiak és nők is vannak.
Írta: Csapo Judit
Utoljára frissítve: 2009. október 28.

Használjuk ki ezt a szellemi kapacitást! Van köztünk építész, szociális munkás, dramaturg, író, informatikus, beszélünk angolul, olaszul, spanyolul, franciául és még sorolhatnám.

Segítsünk egymásnak!

Kezdem magammal. Adótanácsadó vagyok, forduljon hozzám a tagok közül bárki, akinek adóproblémája van, meg fogok próbálni segíteni.

Ha valamelyikük úgy érzi, hogy szűkös idejéből, nehezített helyzetéből  is tudna időt és energiát áldozni másokra, kérem, jelentkezzen! Létrehozunk egy adatbázist, és akár tanácsról, akár probléma megoldásáról, ötletelésről, információcseréről van szó bármilyen témában, vagy csak valakinek a szive fáj és beszélgetni szeretne,  legyen, akihez fordulhat, aki meghallgatja, aki akar, és tud segíteni.

Kérem, csatlakozzanak a kezdeményezéshez! Nem tudunk összejönni egy csésze kávéra,  formáljuk másként, ily módon  közösséggé a társaságot.

 

Tisztelettel,

Csapó Judit

Elnök

 
Várjuk jelentkezését
 
© Magyar Izomdisztrófia Társaság, 2009, minden jog fenntartva.