A Magyar Izomdisztrófia Társaság hivatalos honlapja.
A cimkék használata
A cimkék segítségével találhat egymásra beteg (érintett, hozzátartozó) és orvosa, illetve a cimkék segítségével találhatjuk meg a leggyorsabban az adott témakörökhöz kapcsolódó cikkeket, írásokat. Hogyan is használjuk a cimkéket?
Írta: Houdek Zoltán
Utoljára frissítve: 2009. július 14. - Ugrás a hozzászólásokhoz (0 hozzászólás)
A cimkék rövid kifejezések, melyeket kollégáink rögzítenek a honlap hátteréül szolgáló rendszerben. Ezek a cimkék négy különböző területet kapcsolnak egymáshoz.

Egyrészt minden megjelenő cikkünket, publikációnkat, illetve a kérdés-válasz rovat bejegyzéseit is ellátjuk a megfelelő cimkékkel.

Másrészt a regisztrált orvosok és az egyesületi tagok is megjelölhetik az egyes cimkéket. Az orvosok esetén ez egyértelműen azt a szakterületet jelenti, ahol praktizálnak. Az egyesületi tagok az őket érintő orvosi szakterületeket jelölik meg.

Minden cikkünk végén láthatók a hozzá kapcsolt cimkék, és minden orvosunk adatlapján éppúgy megjelennek a szakterületének cimkéi. Az egyesületi tagok a cimkék publikus megjelenítését letilthatják. Ez esetben a honlaplátogatók az illetőre nem tudnak rátalálni a betegségekkel kapcsolatos (vagy egyéb) cimkék alapján. Bejelentkezés után ez az adat azonban nyilvános. A tagok dönthetnek úgy is, hogy nem adják meg az érintettségüket (nem jelölik meg a cimkéket), ez azonban csökkenti az "egymásra találás" lehetőségét.

Bárhol is legyen megjelenítve egy ilyen cimke, ha rákattintunk, a vele kapcsolódó (vele felcimkézett) összes publikáció, regisztrált orvos és egyesületi tag listája megjelenik. Az egyesületi tagok természetesen attól függően jelennek meg, hogy az érintettségüket publikus adatként engedélyezték-e vagy sem. Regisztráció és bejelentkezés után a lista teljesebbé válik.

A cimkék megtalálásához nem kell végigkattintani az összes tag, orvos adatlapját, vagy az összes dokumentumot: a hiánytalan cimke-listát a bal oldali menü "Cimkék" menüpontjában találják.

Kérjük, ha olyan cimkét szeretne használni (orvosként, egyesületi tagként), mely nem szerepel a cimke-listában, írjon nekünk az info@angyalszarnyak.hu címre. Berögzítjük az új cimkét, és visszajelzünk Önnek.

Cimkék:
  A honlap használatáról
Hozzászólások:
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás
Hozzászólok:
Felhasználónév:
Jelszó:
Szöveg:
 
 
 
Várjuk jelentkezését
 
© Magyar Izomdisztrófia Társaság, 2009, minden jog fenntartva.