A Magyar Izomdisztrófia Társaság hivatalos honlapja.
Regisztráció
Írta: Houdek Zoltán
Utoljára frissítve: 2009. július 16. - Ugrás a hozzászólásokhoz (0 hozzászólás)
Kedves Látogatóink, Kedves Orvosok és Egyesületi Tagok!

 Honlapunkon a regisztráció jogosultsági szintje háromféle lehet.

1. Egyesületi tagságot már a regisztráció során kérelmezni lehet. A tagsági kérelemhez mindössze egy jelölőnégyzetet kell bepipálni. A tagsággal járó jogok és kötelezettségek a regisztráció pillanatától élnek. Mit nyújt az Angyalszárnyak portál az egyesületi tagoknak:
  • szereplés a taglistában (Egyesületünk tagjai menüpont)
  • fotó feltöltése az adatlapra
  • érintettség megjelölése az adatlapon.

2. Egyszerű regisztráció:
Aki nem kéri egyesületi tagságát, hagyja üresen ezt a négyzetet. Később bármikor kérheti a tagságot, mégpedig személyes adatlapján, a megfelelő rovatban. Az egyszerű regisztrációhoz nem tartozik feltölthető fotó, érintettség megjelölése (egymásra találás a "cimkék" alapján).

3. Orvosi regisztráció. Tisztelettel várjuk a honlapunk témájában praktizáló orvosokat, s kérjük, regisztráljanak minél többen. Az orvosi regisztrációnál megadható az érintett szakterület, illetve néhány adat a praxisról. Ha Ön olyan szakterületen dolgozik, melyet nem talál szakterület-listánkban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben. (Hogy bővíthessük a listánkat). A látogatói regisztráció később is orvosivá változtatható, és ez visszafelé is igaz.

Az orvosi és az egyesületi tagság nem zárja ki egymást, hiszen Egyesületünkbe nemcsak betegeket/hozzátartozókat, de a szakterületen dolgozó orvosokat, ápolókat stb is várunk.

A részletesen kitöltött adatlapok segítenek bennünket és Önöket abban, hogy orvosok és betegek (hozzátartozók, érintettek) egymásra találhassanak.

Az adatlapon közölt adatokat külön-külön publikussá vagy rejtetté lehet tenni. A publikusság mellett szól az egymásra találás könnyebbsége. Ellene szól azonban, hogy a betegségekkel kapcsolatos érintettség érzékeny személyes adat, melynek akár munkahelykereséskor, vagy más helyzetekben hátrányos hatásait is tapasztalhatjuk.


Cimkék:
  A honlap használatáról
Hozzászólások:
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás
Hozzászólok:
Felhasználónév:
Jelszó:
Szöveg:
 
 
 
Várjuk jelentkezését
 
© Magyar Izomdisztrófia Társaság, 2009, minden jog fenntartva.