A Magyar Izomdisztrófia Társaság hivatalos honlapja.
Apróhirdetések
Szolgáltatás, eladó: [ Hirdetek ebben a kategóriában | Vissza ]

Kép nélkül
Egyedi segédeszközök, 2021-04-25, Villamosgépész
Minden eszköz egyedi igények szerint készül, a konstrukció pro bono szolgáltatás keretében készül egy civil szervezeten keresztül. A konstrukció tervezése tervezése jellemzően térítésmentes, az alkatrész gyártás jellemzően önköltségi árban történik, amennyiben a konstrukció munkavégzés vagy önálló életvitel céljából készül.

A három fő területtel foglalkozunk:

Speciális mozgássérültet segítő robot fejlesztéssel, gyártással, kb. 45 cm széles keskeny, beltéri használatú elektromos kerekesszék készítéssel.

Épületautomatizálással, speciális bútorok tervezésével, gyártásával (alapvetően beltérben) egyéni igények szerint kialakítva.

Egyedi kialakítású 2 méternél alacsonyabb, 200 kg-nál nem nehezebb terhet emelő szerkezet tervezésével, gyártásával, kizárólag magántulajdonban (jogerős közgyűlési határozat esetében társasházban) lévő területre.

Nem foglalkozunk más által gyártott szerkezet utólagos módosításával, javítással, gyógyászati segédeszköz átalakításával, valamint irreális elképzelésekkel.

Üzenetküldés: http://www.mozgássérültek.hu/uzenet-kuldes/
kerekesszék javítás., 2016-01-16, Bergendy Zsolt
bergendyzsolt@velorexdoktor.hu
Rokkantkocsik
Kerekesszékek
Helyszíni
Javítása, Karbantartása!

Kép nélkül
KAQUN OXIGÉNVÍZ, 2014-11-12, Farkas Márti
farkas.jmarta@gmail.com
Kedves ALS betegek!
Párom is ALS beteg volt, négy évig küzdöttünk azért, hogy legyőzzük ezt a kegyetlen betegséget. Nagyon sok kezelést, gyógyszert és terápiát kipróbáltunk, de bizton állíthatom, a szervezet megfelelő oxigén ellátása késleltetheti a sejt pusztulást, erősíti az immunrendszert, megnövelve ezzel a még aktív időszakot. Az azóta eltelt idő alatt, folyamatosan figyelemmel kísérem az ALS betegség gyógyításának, életminőségük javításának lehetőségét. Segítséget gyújtva, ahol csak tudok, akár csak tapasztalataink megosztásával is.
Rátaláltam valamire, ami talán minden ALS beteg számára fontos információ lehet, Kerepesen a Vis Vitalis Medical Wellness Hotel KAQUN OXIGÉNVIZÉRE, ahol 36 Kaqun fürdő káddal és az ehhez tartozó szolgáltatásokkal, most AKCIÓS áron állnak rendelkezésre, a gyógyulni, pihenni, erősödni vágyó vendégeik rendelkezésére. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy az oxigenizáció önmagában is gátolja, a jó és rosszindulatú, áttétet adó daganat, tumor sejtjeinek növekedését. Talán segítséget adhat az ALS betegek esetén is, ezért érdemes kipróbálni. Palackozott vízként is beszerezhető náluk. Jó szívvel ajánlom. Tájékozódhat, bejelentkezhet a www.visvitalishotel.eu
2144 Kerepes, Szabadság út 102. 06/28/ 999-055 telefonszámon.
Szeretettel kívánok Önöknek jobbulást!
 
Várjuk jelentkezését
 
© Magyar Izomdisztrófia Társaság, 2009, minden jog fenntartva.